Latinica | Ćirilica
Narodni parlament > Vesti > U toku je Šta Nam Teško konkurs namenjen mladima

U toku je Šta Nam Teško konkurs namenjen mladima

У понедељак 26. августа званично је почео први круг конкурса “Šta Nam Teško“.
Кроз овај конкурс  ће до краја 2019. године бити подржано 135 #ШтаНамТешко акција широм Србије износом од 20.000 до 48.000 динара по пројекту, а укупно са чак 6.5 милиона динара!

Пројекат Национални програм волонтирања – МЛАДИ СУ ЗАКОН и конкурс „Шта нам тешко“ спроводе Mladi istraživači Srbije  у партнерству са Pokretom gorana Vojvodine, CeGraD-ом из Обреновца и Narodnim parlamentom из Лесковца, уз подршку Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Први круг конкурса за #ШтаНамТешко акције званично је отворен од понеделјка 26. августа до среде 25. септембра. На конкурсу могу да учествују сви млади (узраста од 15 до 30 година) било да су чланови и чланице удружења младих и удружења за младе било да то нису, односно да представлјају неформалну групу младих.

Сви детаљи конкурса као и смернице за конкурисање налазе се на платформи mladisuzakon.rs и можете их прочитати кликом OVDE

У оквиру програма развијен и програм менторске подршке чији је цилј да младима који би желели да ураде нешто корисно у својој заједници, а притом немају претходног искуства, пре свега пружи подршку и омогући да једна од 135 #ШтаНамТешко акција коју ће извести буде и процес  учења. Доволјно прочитати услове конкурса на линку OVDE, промислити о идеји и контактирати ментора или менторку који су задужени за округ а они ће им помоћи да до истека рока за конкурисање своју идеју преточе у пријавни формулар и пријаве се за учешће. Пријавни формулар можете погледати на линку OVDE.

Сви контакти ментора и менторки, као и окрузи за које су задужени, налазе се на линкu OVDE. Очекујемо ваше идеје и пријаве!

Objavljeno u:
Objavljeno dana: