Latinica | Ćirilica [google-translator]

Konkurs za finansiranje omladinskih projekata – Mladi su zakon 2016

mladi-su-zakonUdruženje Narodni parlament, resurs centar Ministarstva omladine i sporta za Jablanički i Pčinjski okrug, u saradnji sa udruženjem „Veles“ iz Vladičinog Hana i Kancelarijama za mlade iz Vlasotinca, Vladičinog Hana, Vranja i Trgovišta, a uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, u okviru programa MLADI SU ZAKON raspisuje konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih.

Ako ste kreativni, hrabri, humani, ako želite da omogućite kvalitetniji život vršnjacima, mladima ali i drugim sugrađanima u svojoj lokalnoj zajednici i imate između 15 i 30 godina, učestvujte u programu MLADI SU ZAKON koji se realizuje sedmu godinu za redom u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih širom Srbije!

Na konkurs mogu da se prijave udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Jablaničkog i Pčinjskog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu.
Ovde može preuzeti 
SMERNICE konkursa i obrazac za pisanje predloga projekta. Konkurs je otvoren do 10. jula 2016. godine!

Predstavnici odabranih omladinskih grupa/udruženja mladih biće pozvani na trodnevnu obuku za pisanje projekata i upravljanje projektnim ciklusom, koja će se okvirno održati u periodu od 15. – 30. jula 2016. godine.

Konačni rezultati konkursa, odnosno predlozi projekata koji će biti finansirani biće objavljeni 10. avgusta 2016. godine.