Latinica | Ćirilica
Narodni parlament > Stare objave > Konkurs za finansiranje omladinskih projekata – Mladi su zakon 2016

Konkurs za finansiranje omladinskih projekata – Mladi su zakon 2016

mladi-su-zakonУдружење Народни парламент, ресурс центар Министарства омладине и спорта за Јабланички и Пчињски округ, у сарадњи са удружењем „Велес“ из Владичиног Хана и Канцеларијама за младе из Власотинца, Владичиног Хана, Врања и Трговишта, а уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта, у оквиру програма МЛАДИ СУ ЗАКОН расписује конкурс за финансирање омладинских волонтерских пројеката у циљу подстицања активизма и волонтирања младих.

Ако сте креативни, храбри, хумани, ако желите да омогућите квалитетнији живот вршњацима, младима али и другим суграђанима у својој локалној заједници и имате између 15 и 30 година, учествујте у програму МЛАДИ СУ ЗАКОН који се реализује седму годину за редом у циљу подстицања активизма и волонтирања младих широм Србије!

На конкурс могу да се пријаве удружења младих и неформалне омладинске групе састављене од најмање пет чланова, као што су ђачки или студентски парламенти, разне омладинске секције и друге групе младих са територије Јабланичког и Пчињског округа. Неформалне омладинске групе морају имати минимум једну пунолетну особу.
Овде може преузети 
СМЕРНИЦЕ конкурса и образац за писање предлога пројекта. Конкурс је отворен до 10. јула 2016. године!

Представници одабраних омладинских група/удружења младих биће позвани на тродневну обуку за писање пројеката и управљање пројектним циклусом, која ће се оквирно одржати у периоду од 15. – 30. јула 2016. године.

Коначни резултати конкурса, односно предлози пројеката који ће бити финансирани биће објављени 10. августа 2016. године.