Latinica | Ćirilica
Narodni parlament > Stare objave > Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata

Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata

Ресурс центар за Јабланички, Пиротски и Пчињски округ, удружење „Народни парламент“ у сарадњи са удружењима „Визија“ из Пирота и „Генератор“ из Врања и уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта, у оквиру програма МЛАДИ СУ ЗАКОН расписује конкурс за финансирање омладинских волонтерских пројеката у циљу подстицања активизма и волонтирања младих.

Ако сте креативни, храбри, хумани, ако желите да омогућите квалитетнији живот вршњацима, младима али и другим суграђанима у својој локалној заједници и имате између 15 и 30 година, учествујте у програму МЛАДИ СУ ЗАКОН који се реализује шесту годину за редом у циљу подстицања активизма и волонтирања младих широм Србије!

На конкурс могу да се пријаве удружења младих и неформалне омладинске групе састављене од најмање пет чланова, као што су ђачки или студентски парламенти, разне омладинске секције и друге групе младих са територије Јабланичког, Пиротског и Пчињског округа. Неформалне омладинске групе морају имати минимум једну пунолетну особу.
Овде може преузети СМЕРНИЦЕ конкурса и ОБРАЗАЦ за писање предлога пројекта. Конкурс је отворен до 20. јула 2015. године!

Представници одабраних омладинских група/удружења младих биће позвани на тродневну обуку за писање предлога пројеката, која ће се оквирно одржати у периоду од 24. јула до 2. августа 2015. године.

Коначни резултати конкурса, односно предлози пројеката који ће бити финансирани биће објављени 12. августа 2015. године.