Latinica | Ćirilica [google-translator]

Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata

Resurs centar za Jablanički, Pirotski i Pčinjski okrug, udruženje „Narodni parlament“ u saradnji sa udruženjima „Vizija“ iz Pirota i „Generator“ iz Vranja i uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, u okviru programa MLADI SU ZAKON raspisuje konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih.

Ako ste kreativni, hrabri, humani, ako želite da omogućite kvalitetniji život vršnjacima, mladima ali i drugim sugrađanima u svojoj lokalnoj zajednici i imate između 15 i 30 godina, učestvujte u programu MLADI SU ZAKON koji se realizuje šestu godinu za redom u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih širom Srbije!

Na konkurs mogu da se prijave udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Jablaničkog, Pirotskog i Pčinjskog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu.
Ovde može preuzeti SMERNICE konkursa i OBRAZAC za pisanje predloga projekta. Konkurs je otvoren do 20. jula 2015. godine!

Predstavnici odabranih omladinskih grupa/udruženja mladih biće pozvani na trodnevnu obuku za pisanje predloga projekata, koja će se okvirno održati u periodu od 24. jula do 2. avgusta 2015. godine.

Konačni rezultati konkursa, odnosno predlozi projekata koji će biti finansirani biće objavljeni 12. avgusta 2015. godine.