Latinica | Ćirilica
Narodni parlament > Stare objave > Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata

Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata

Ресурс центар за Јабланички и Пчињски округ,  удружење Народни парламент у сарадњи са Канцеларијама за младе из Лесковца, Власотинца, Владичиног Хана, Врања и Трговишта и уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, у оквиру програма МЛАДИ СУ ЗАКОН расписује конкурс за финансирање омладинских волонтерских пројеката у циљу подстицања активизма и волонтирања младих.

Mladi su zakon

Ако сте креативни, храбри, хумани, ако желите да омогућите квалитетнији живот вршњацима, младима али и другим суграђанима у својој локалној заједници и имате између 15 и 30 година, учествујте у програму МЛАДИ СУ ЗАКОН који се реализује осму годину за редом у циљу подстицања активизма и волонтирања младих широм Србије!

На конкурс могу да се пријаве удружења младих и неформалне омладинске групе састављене од најмање пет чланова, као што су ђачки или студентски парламенти, разне омладинске секције и друге групе младих са територије Јабланичког и Пчињског округа. Неформалне омладинске групе морају имати минимум једну пунолетну особу.

Овде можете преузети комплетан текст КОНКУРСА као и ОБРАЗАЦ за писање предлога пројектне идеје. Конкурс је отворен до 18. јула 2017. године.

Представници одабраних омладинских група/удружења младих биће обавештени о наредној фази у којој ће развијати своје идеје у коначне предлоге омладинских волонтерских пројеката, уз менторску подршку Народног парламента.

Коначни резултати конкурса, односно предлози омладинских волонтерских пројеката који ће бити финансијски подржани биће објављени до 12. августа 2017. године.