Latinica | Ćirilica [google-translator]

Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata

Resurs centar za Jablanički i Pčinjski okrug,  udruženje Narodni parlament u saradnji sa Kancelarijama za mlade iz Leskovca, Vlasotinca, Vladičinog Hana, Vranja i Trgovišta i uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, u okviru programa MLADI SU ZAKON raspisuje konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih.

Mladi su zakon

Ako ste kreativni, hrabri, humani, ako želite da omogućite kvalitetniji život vršnjacima, mladima ali i drugim sugrađanima u svojoj lokalnoj zajednici i imate između 15 i 30 godina, učestvujte u programu MLADI SU ZAKON koji se realizuje osmu godinu za redom u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih širom Srbije!

Na konkurs mogu da se prijave udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Jablaničkog i Pčinjskog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu.

Ovde možete preuzeti kompletan tekst KONKURSA kao i OBRAZAC za pisanje predloga projektne ideje. Konkurs je otvoren do 18. jula 2017. godine.

Predstavnici odabranih omladinskih grupa/udruženja mladih biće obavešteni o narednoj fazi u kojoj će razvijati svoje ideje u konačne predloge omladinskih volonterskih projekata, uz mentorsku podršku Narodnog parlamenta.

Konačni rezultati konkursa, odnosno predlozi omladinskih volonterskih projekata koji će biti finansijski podržani biće objavljeni do 12. avgusta 2017. godine.