Latinica | Ćirilica
Narodni parlament > Vesti > Otvorena vrata za udruženja svake prve srede u mesecu u Narodnom parlamentu

Otvorena vrata za udruženja svake prve srede u mesecu u Narodnom parlamentu

Ресурс центар за ОЦД у Србији

„Narodni parlament“ svake prve srede u mesecu udruženjima otvara svoja vrata za savetovanje iz najrazličitijih oblasti rada organizacija civilnog društva (OCD).

Prepoznajemo napore koje udruženja svakodnevno čine kako bi svoju zajednicu učinili boljom i znamo sa kojim izazovima se udruženja susreću  u svom radu. Zato i organizujemo „Otvorena vrata“ – priliku da predstavnici udruženja svake prve srede u mesecu ostvare kontakt „licem u lice“ sa ekspertima „Resursnog centra za organizacije civilnog društva u Srbiji„, te potraže i dobiju savet na bilo koju temu od značaja za rad udruženja.

Tema prvih „Otvorenih vrata“ koja organizuje Udruženje „Narodni parlament“ biće: pravno-formalni aspekti osnivanja udruženja. „Otvorena vrata“ u biće održana u sredu, 5. juna 2019. godine, u vremenskom periodu od 10.00 do 14.00, u kancelariji Udruženja „Narodni parlament“ u Leskovcu, Ilije Strele 3a. Prethodna registracija na događaj nije neophodna. Dođite, očekujemo vas!

*Organizator nije u mogućnosti da plati putne troškove učesnicima

„Otvorena vrata“ se organizuju u okviru neprofitnog projekta „Resurs centar za organizacije civilnog društva u Srbiji“ podržanom od strane Evropske Unije. Ulogu resurs centara vrše Građanske inicijative u saradnji sa partnerskim organizacijama, lokalnim resurs centrima: BUM Bečej, Forca Požega i Narodnim parlamentom, kao i ostalim partnerima: Trag fondacija, Srbija u pokretu, Centar za socijalnu politiku i Katalist Balkan.