Latinica | Ćirilica [google-translator]

Poziv za učesnike/ce iz Leskovca: „Otvaram vrata, imam podršku”

Imaš između 15 i 30 godina? Sebe vidiš kao aktivistu/kinju koji/a svojim ponašanjem daje primer drugima? Želiš da aktivno utičeš na podizanje svesti o važnosti prevencije nasilja kod mladih u Leskovcu?

Onda nam se pridruži i prijavi se za trening koji Organizacija kreativnog okupljanja – OKO organizuje u partnerstvu sa Narodnim parlamentom i još 6 organizacija/KZM, u Vršcu, u hotelu „Srbija” od 22. decembra do 25. decembra 2016. godine.

Tokom treninga upoznaćeš se sa osnovnim principima pružanja psihosocijalne podrške za prevenciju nasilja, načinima promovisanja nenasilja, veštinama vođenja javnih akcija, (imaćeš priliku da akcije sprovedeš u mestu gde živiš), načinima podizanja svesti lokalne zajednice o problemu nasilja.

Više o treningu i načinu prijavljivanja možeš pročitati u Pozivu za učesnike/ce. Ovde možeš skinuti i prijavni formular koji je potrebno da popuniš i pošalješ na mejl adresu naznačenu u formularu, najkasnije do 11. decembra!

support-9

Trening se realizuje u okviru projekta „Otvaram vrata, imam podršku“ čiji je cilj da omogući uključivanje svih aktera u lokalnim zajednicama u rešavanje problema nasilja među mladima putem pružanja psihosocijalne podrške mladih.