Latinica | Ćirilica
Narodni parlament > Stare objave > Rezultati prvog kruga konkursa za finansiranje OVP u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu u 2018

Rezultati prvog kruga konkursa za finansiranje OVP u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu u 2018

На Конкурс за финансирање омладинских волонтерских пројеката у циљу подстицања активизма и волонтеризма младих у оквиру програма МЛАДИ СУ ЗАКОН – Јабланички и Пчињски округ укупно је пристигло 16 пријава удружења младих и омладинских волонтерских група.

Mladi su zakon

Комисија је констатовала да су све пријаве успешно прошле административну проверу тј. испуниле прописане услове конкурса, тако да ће менторска подршка за унапређење предлога пројеката и управљање пројектним циклусом бити обезбеђена за свих 16 група/удружења младих.

Чланови Комисије састављене од представника и представница удружења младих и канцеларија за младе из Јабланичког и Пчињског округа вредновали су све пријаве које су прошле административну проверу, а резултате рада Комисије можете погледати овде. Унапређене предлоге пројеката волонтерске групе и удружења младих могу послати до 25. октобра путем онлајн апликационог формулара на платформи www.mladisuzakon.rs, а Комисија ће у другом кругу одлучивати који од ових пројеката ће добити финансијску и техничко-административну подршку.