Latinica | Ćirilica [google-translator]

Rezultati prvog kruga konkursa za finansiranje OVP u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu u 2018

Na Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volonterizma mladih u okviru programa MLADI SU ZAKON – Jablanički i Pčinjski okrug ukupno je pristiglo 16 prijava udruženja mladih i omladinskih volonterskih grupa.

Mladi su zakon

Komisija je konstatovala da su sve prijave uspešno prošle administrativnu proveru tj. ispunile propisane uslove konkursa, tako da će mentorska podrška za unapređenje predloga projekata i upravljanje projektnim ciklusom biti obezbeđena za svih 16 grupa/udruženja mladih.

Članovi Komisije sastavljene od predstavnika i predstavnica udruženja mladih i kancelarija za mlade iz Jablaničkog i Pčinjskog okruga vrednovali su sve prijave koje su prošle administrativnu proveru, a rezultate rada Komisije možete pogledati ovde. Unapređene predloge projekata volonterske grupe i udruženja mladih mogu poslati do 25. oktobra putem onlajn aplikacionog formulara na platformi www.mladisuzakon.rs, a Komisija će u drugom krugu odlučivati koji od ovih projekata će dobiti finansijsku i tehničko-administrativnu podršku.