Latinica | Ćirilica
Narodni parlament > Vesti > Webinar Digitalna bezbednost aktivista i aktivistkinja

Webinar Digitalna bezbednost aktivista i aktivistkinja

Комитет правника за људска права (ЈУКОМ), Београдски центар за безбедносну политику (БЦБП) и Удружење „Народни парламент“ организују wебинар „Дигитална безбедност активиста и активисткиња“. О основама дигиталне технологије, најчешћим техничким нападима, мерама заштите као и практичним саветима, причаће нам колеге из „SHARE“ фондације.

Дводневни wебинар ће се одржати у уторак и среду, 19. и 20. априла 2022. године путем „Zoom“ платформе, а тачно време одржавања ће бити прецизирано након пријаве учесника и учесница.

Уколико сте заинтересовани да похађате wебинар можете да се пријавите попуњавањем онлине формулара или пошаљете податке на е-маил адресу office@yucom.org.rs до уторка 12. априла 2022. године до 15.00. Уколико се пријављујете мејлом потребно је да назначите име и презиме, број телефона, град у ком живите / делује Ваша организација или неформална група, област деловања. Са назнаком да ли би вам више одговарало да wебинар буде у преподневним или послеподневним часовима.

Након пријаве учешћа и сумирања листе свих учесника и учесница, добићете потврду са регистрационим линком, прецизираним термином и свим потребним инструкцијама за учешће путем Зоом платформе. У прилогу можете наћи НАЦРТ АГЕНДЕ wебинара. Будите слободни да проследите позив и другим колегама и колегиницима активистима.