Latinica | Ćirilica [google-translator]

Webinar Digitalna bezbednost aktivista i aktivistkinja

Komitet pravnika za ljudska prava (JUKOM), Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) i Udruženje „Narodni parlament“ organizuju webinar „Digitalna bezbednost aktivista i aktivistkinja“. O osnovama digitalne tehnologije, najčešćim tehničkim napadima, merama zaštite kao i praktičnim savetima, pričaće nam kolege iz „SHARE“ fondacije.

Dvodnevni webinar će se održati u utorak i sredu, 19. i 20. aprila 2022. godine putem „Zoom“ platforme, a tačno vreme održavanja će biti precizirano nakon prijave učesnika i učesnica.

Ukoliko ste zainteresovani da pohađate webinar možete da se prijavite popunjavanjem online formulara ili pošaljete podatke na e-mail adresu office@yucom.org.rs do utorka 12. aprila 2022. godine do 15.00. Ukoliko se prijavljujete mejlom potrebno je da naznačite ime i prezime, broj telefona, grad u kom živite / deluje Vaša organizacija ili neformalna grupa, oblast delovanja. Sa naznakom da li bi vam više odgovaralo da webinar bude u prepodnevnim ili poslepodnevnim časovima.

Nakon prijave učešća i sumiranja liste svih učesnika i učesnica, dobićete potvrdu sa registracionim linkom, preciziranim terminom i svim potrebnim instrukcijama za učešće putem Zoom platforme. U prilogu možete naći NACRT AGENDE webinara. Budite slobodni da prosledite poziv i drugim kolegama i koleginicima aktivistima.