Latinica | Ćirilica [google-translator]

Broj 6 Gradskog biltena

Izašao je i šesti, a u dogledno vreme i zadnji broj Gradskog biltena grada Leskovca. Posle 6 meseci izdavanja i distribucije Gradskog biltena o trošku Narodnog parlamenta, izdavanje i distribuciju bi trebalo da preduzme sama lokalna samouprava i time pokaže da je istinski zainteresovana za poboljšanje sopstvene komunikacije sa građanima.

Ali, u novom broju ipak pročitajte intervju gradonačelnika dat uredništvu Gradskog biltena, radu Gradskog veća i Skupštine, kao i o problematici radnog vremena ugostiteljskih objekata u Leskovcu. Takođe, u decembarskom broju Gradskog biltena možete čitati i o tome kakvu odiseju mogu proći oni koje ujede pas lutalicu, u pokušaju da ovo prijave nadležnim službama. U Gradskom biltenu su prezentovani i preliminarni rezultati ankete i prijemu Gradskog biltena kod građana grada Leskovca.

Gradski bilten je deo projekta „Inicijativa za povećanje transparentnosti rada lokalne vlasti u Leskovcu“ koji podržava “Olof Palme” međunarodni centar. Bilten se besplatno distribuira domaćinstvima u Leskovcu u štampanom tiražu od 10000 komada. Pored ovog, Gradski bilten je moguće preuzeti i u elektronskom formatu sa sajta Grada Leskovca (Le info sekcija/Gradski bilten), kao i sajta Uslužnog centra grada Leskovca (sličica sa leve strane).

Gradski bilten Leskovca, decembarski broj može se preuzeti i ovde: Gradski bilten br. 6.