Latinica | Ćirilica
Narodni parlament > Vesti > Stvarno važna kartica

Stvarno važna kartica

Дивац фондација и Удружење „Народни парламент“ раде на промоцији „Стварно важна“ картице

Шта је Стварно важна картица?

Стварно важна картица представља програм лојалности који спроводи Фондација Ана и Владе Дивац са циљем да удружи све грађане, организације, предузетнике и локалну самоуправу за побољшање живота у локалној заједници

Куповином у продавницама који су део Стварно важног тима сви који имају Стварно важну картицу оствариће попуст на све обележене производе.

Како функционише Стварно важна картица?

Продавнице у вашој заједници које су део Стварно важног тима, поред тога што ће дати попуст свим корисницима Стварно важне картице, одређени део средстава преусмериће у Фонд за заједницу – из кога ће се финансирати идеје и иницијативе по вашем избору!

Све што треба да учините јесте да се региструјете на сајту стварновазна.рс, преузмете картицу у једној од локалних продавница Стварно важног тима и тамо обављате своју куповину како би ваш Фонд био што већи.

Ви купујете јефтиније – продавнице донирају – заједно одлучујете!

Затражите своју картицу на https://stvarnovazna.rs/

Пројекат увођења Стварно важне картице реализује Фондација Ана и Владе Дивац у оквиру Пројекта за унапређење оквира за давање који финансира УСАИД, а реализује Коалиција за доброчниство, коју предводи Фондација Ана и Владе Дивац, а додатно је чине Траг фондација, Цаталyст Балканс, СМАРТ Колектив, Српски филантропски форум, Форум за одговорно пословање и Привредна комора Србије. Стварно важна картица развијена је у партнерству са Одорхеју Секујеск Цоммунитy Фондацијом из Румуније по узору на СОЛЦАРД картицу локалне заједнице коју је ова фондација развила.